BLOG

Memoárok az iskola életéből

Pallagi diákok Portugáliában
A Balásházy Szakközépiskola közgazdász diákjai ezen a nyáron is Portugáliában töltik az egy hónapos szakmai gyakorlatukat. A 11 tanuló számára a Leonardo pályázat keretében nyílt lehetőség arra, hogy a portugál testvériskola szervezésében Luolé városában a helyi hipermarketekben dolgozzanak. Hétvégeken a fogadó ország nevezetességeit tekinthetik meg a tanulók, és a helyi szokásokkal ismerkedhetnek meg.


Hozzászólások (0) | 2012. 12. 18. 14:31:50
A környezetvédelem is fontos a DLA-nál
A Debreceni Labdarúgó Akadémia néhány játékosa ma fát ültetett a létesítmény területén.

Az utolsó fázisához érkezett a Pallagon található Debreceni Labdarúgó Akadémia beruházása. Mint azt Szilágyi Sándor cégvezetőtől megtudtuk, már csak a parkosítás és a fásítás van hátra, utóbbi azért fontos, mert közel négyszáz facsemete ültetését írta elő a környezetvédelem.

A DVSC-TEVA is az egészségért és a környezetért szlogent vallja – nyilatkozta a Loki cégvezetője. - Azért, hogy a gyerekeket is a környezet megbecsülésére neveljük, az akadémia korábbi években elindult évfolyamának diákjai is elültettek egy-egy fát, ezzel is védve a természetet.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia füves és műfüves pályái már elkészültek, az épületben a napokban zajlik a műszaki átadás. A teljes beruházás hivatalos átadására tavasszal kerülhet sor.


Hozzászólások (0) | 2012. 12. 14. 22:14:50
Ádám és Budai a Fókusz Pluszban (RTL Klub)
Semmijük sincs, csak a tehetségük. Fiatalok, akik nehéz sorból jönnek, és sportkarrierről álmodnak. Kik és hogyan segítenek a tehetségeknek, hogy élsportolók legyenek? Megható történetek a grundról."
Forrás: RTL Klub

Hozzászólások (0) | 2012. 12. 01. 21:47:22

Ökoiskola

Iskolai rendszerű technikus képzéseink

Köszönetnyilvánítás

"TANULHATSZ-FEJLŐDHETSZ" projekt bemutatása

"Generationsbrücke” - "Generációk közötti híd”

Debreceni Labdarúgó Akadémia

Referencia-intézmény

Leonardo program

Jó gyakorlataink

Kompetencia alapú oktatás

Debreceni Diákönkormányzatok

Lap tetejére